Onze partners in ontwikkeling

Samen met onze opleidingspartners en initiatiefnemers creëren we nieuwe carrièrekansen in de regio Utrecht. We zijn een betrouwbare gids voor werkzoekenden, werkenden en werkgevers en helpen ze in hun zoektocht naar ontwikkeling door ze te informeren over hun mogelijkheden. Zoals financiële mogelijkheden, loopbaanadvies en het aanbod aan trainingen, cursussen en (volledige) opleidingen in de regio. Alles voor de volgende stap in hun loopbaan en ontwikkeling.

Initiatiefnemers met oog voor kwaliteit

MaakJeStap is een initiatief van de volgende beroepsonderwijsinstellingen in de regio Utrecht.

Hogeschool Utrecht

Bij de HU komen onderwijs, onderzoek en werkveld samen voor impact op de stad én op de toekomst. De Hogeschool Utrecht biedt voltijd, deeltijd, duaal en cursussen aan. Meer weten over studeren aan de HU? Bezoek dan eens een studiekeuze event.

hu.nl
ROC Midden Nederland

Bij het ROC Midden Nederland kan je terecht voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo), voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) en bedrijfsopleidingen. Als volwassene ben je welkom voor korte trajecten, mbo-certificaten en volledige mbo-opleidingen.

rocmn.nl
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

De HKU onderscheidt zich met hoger onderwijs in de kunsten en media. Met maar liefst negen schools en zo’n 4.400 studenten is de HKU een van de grootste opleidingsinstituten voor kunst en cultuur in Europa.

hku.nl
Marnix Academie

De Marnix Academie is een gespecialiseerde hogeschool op het gebied van onderwijs, een opleidings- en kennisinstituut voor onderwijsprofessionals. Deze professionals zijn werkzaam in de kinderopvang, het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs of het MBO. Aan de Marnix Academie in Utrecht studeren bijna 1.500 studenten aan de pabo opleiding. Daarnaast bieden we een associate degree, verschillende masteropleidingen en vele post-hbo-opleidingen aan. De academie levert een bijdrage aan kennisontwikkeling door samen met het werkveld onderzoek te doen.

marnixacademie.nl
MBO Utrecht

Op het MBO Utrecht leer je meer dan een vak: je leert de vaardigheden die je nodig hebt in een constant veranderende wereld. MBO Utrecht is een kleinschalige school met ongeveer 500 medewerkers die ruim 50 opleidingen bieden aan ongeveer 5.000 studenten.

mboutrecht.nl
MBO Amersfoort

Deze mbo-instelling biedt meer dan 140 mbo-opleidingen aan op 13 verschillende locaties. Leren in de praktijk staat voorop. MBO Amersfoort werkt dan ook samen met bedrijven en brancheorganisaties en heeft zelfs een eigen onderwijsbedrijf.

mboamersfoort.nl
Grafisch Lyceum Utrecht

Het Grafisch Lyceum Utrecht is een creatieve en technische vakschool met opleidingen in de richting van Mediavormgeven, Softwareontwikkeling, Management en Communicatie en Mediamaken.

glu.nl
Nimeto

Nimeto is een mbo-vakschool voor creatieve opleidingen. Op deze school volgen ongeveer 1.500 studenten een creatieve, ondernemende of technische opleiding.

nimeto.nl
Universiteit Utrecht

De Universiteit Utrecht is een brede Nederlandse én internationale universiteit. Toonaangevend onderzoek voedt ons innovatieve onderwijs. De universiteit heeft een sterke band met haar omgeving, in het bijzonder met de stad en regio Utrecht. Onze universitaire wortels reiken tot diep in het verleden (1636). Het onderwijs aan de Universiteit Utrecht is van waarde door de sterke verbinding met onderzoek en maatschappelijke impact. Onze onderwijsvisie is gebaseerd op een uitdagend studieklimaat dat recht doet aan uiteenlopende ambities en talenten van professionals.

professionals.uu.nl
Yuverta

Thuis in de toekomst: dat is de belofte van Yuverta. We coachen leerlingen, studenten en cursisten. Zodat zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen. We zijn innovatief en ondernemend. En gaan aan de slag met thema's die ertoe doen, zoals het klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier.

yuverta.nl
SVO vakopleiding food

SVO is de landelijke opleider voor vakmensen in de foodsector. Onze opleidingen sluiten perfect aan op de praktijk. We richten ons op kwaliteit en continue verbetering. Want we willen het beste uit jou naar boven halen!

svo.nl

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten of wil je ook samenwerken met MaakJeStap?

Neem dan contact op

Samenwerkingspartners van MaakJeStap weten wat speelt in de arbeidsmarkt

Samen met onze partners helpen we werkenden, werkzoekenden en werkgevers met het vinden van de informatie die ze nodig hebben voor het maken van hun volgende stap.

Met de Utrecht Talent Alliantie werken we aan een sterke regionale arbeidsmarkt. Utrecht Leert, Utrechtzorg, Health Hub Utrecht, Utrecht Tech Community en Technologieraad Regio Utrecht bieden vakspecifieke hulp en informatie. Op het gebied van onder meer werk zoeken, vacatures vullen en re-integratie staan Midden-Utrecht Werkt Door en het UWV ons bij. Bij het Leerwerkloket kunnen werkenden, werkzoekenden en werkgevers terecht voor advies, hulp en antwoorden op vragen over onder meer omscholing en bijscholing.

Cookies

MaakJeStap maakt gebruik van cookies voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede werking van de website en om de kwaliteit of effectiviteit van de website te verbeteren.