Platform loopbaan en ontwikkeling regio Utrecht Jouw gids naar je volgende stap

MaakJeStap is dé online gids voor jouw loopbaan en ontwikkeling in de regio Utrecht. Wil je je graag omscholen naar een ander beroep? Of wil je je verder ontwikkelen en ben je op zoek naar bijscholing? MaakJeStap geeft je een overzicht van relevante opleidingen, cursussen, trainingen en advies. Alles voor jou op een rijtje. Wij begeleiden je bij het ontdekken van je mogelijkheden en helpen je op weg met het maken van je keuzes.

Ontdek jouw mogelijkheden


Wat vind jij belangrijk? Wat voor werk of beroep past echt bij jou? De arbeidsmarkt verandert razendsnel, met uitdagingen op het gebied van gezondheid, technologie, onderwijs, samenleving en klimaat. Er zullen banen verdwijnen, maar er komen ook nieuwe banen bij. Banen die misschien beter bij jou passen. Daarvoor zijn soms andere vaardigheden nodig, waarvoor je je kunt om- of bijscholen.

Ontdek jouw mogelijkheden binnen:

Wat is MaakJeStap?

Wil je overzicht over alle concrete zaken die voor jouw volgende stap relevant zijn? Om een goede keuze te maken geven we je duidelijke informatie over beroepen en opleidingen, bedrijven en instanties die je daarbij kunnen helpen.

Benieuwd naar onze partners?

Partners

MaakJeStap zit niet stil en is volop in ontwikkeling

Hoewel MaakJeStap er is om jou te helpen, kan jij ons ook een beetje helpen. Door ons te vertellen wat je goed vindt aan MaakJeStap en wat je juist nog mist. Heb je verbetersuggesties of vragen? Stuur een mailtje naar info@maakjestap.nl.

Cookies

MaakJeStap maakt gebruik van cookies voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede werking van de website en om de kwaliteit of effectiviteit van de website te verbeteren.