Platform loopbaan en ontwikkeling regio Utrecht Jouw gids naar je volgende stap

MaakJeStap is dé online gids voor jouw loopbaan en ontwikkeling in de regio Utrecht. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of ander werk? Weet je al wat je wil, of kan je wel wat hulp gebruiken? Wij helpen en begeleiden je bij het ontdekken van je mogelijkheden. Bij het op een rijtje krijgen van je opties en bij het maken van je keuzes. Ook bieden we je een helpende hand bij het opstellen van je eigen stappenplan, zodat je klaar bent voor je volgende stap.

Ontdek jouw mogelijkheden


Wat vind jij belangrijk? Wat voor werk of beroep past echt bij jou? Wat kan je allemaal met jouw kennis en ervaring? Bij ons vind je alles om inzicht te krijgen in je mogelijkheden en wat nou echt bij jou past. Zoals inspirerende verhalen en voorbeelden, tests en scans en interessante baansuggesties. Met eventueel advies op maat.

Alles voor jou op een rijtje


Wil je overzicht over alle concrete zaken die voor jouw volgende stap relevant zijn? Om een goede keuze te maken geven we je duidelijke informatie over beroepen en opleidingen, bedrijven en instanties die je daarbij kunnen helpen.

Maak je eigen stappenplan


Wil je je loopbaan een boost geven? Nu of in de toekomst? Dan is het belangrijk dat je ontwikkeling en opleiding daarop aansluiten. Wij helpen je een persoonlijk stappenplan op te stellen. Met een helder doel en duidelijke, haalbare stappen om dat te behalen.

Betrouwbare en hoogwaardige kwaliteit

MaakJeStap geeft je een overzicht van relevante opleidingen, cursussen, trainingen, coaching en advies. Alles voor jou op een rijtje.

[Carrousel van Logo’s van initiatiefnemers]

Benieuwd naar onze partners?

Testing

Partners


Ontdekken, leren, doen. Repeat

De arbeidsmarkt verandert razendsnel, met uitdagingen op het gebied van gezondheid, technologie, onderwijs, samenleving en klimaat. Er zullen banen verdwijnen, maar er komen ook nieuwe banen bij. Banen die misschien beter bij je passen dan je denkt. Daarvoor zijn soms andere vaardigheden nodig maar die kan je leren. Zo kan je de stap zetten naar meer plezier en voldoening in je werk.

Ontdek jouw uitdagingen binnen:

Haal het beste uit jezelf!


Past jouw baan nog wel bij wat jij wil en kan? Zijn er mogelijkheden waar je misschien nog nooit aan gedacht had? Een loopbaanadviseur helpt je hierbij.


Iets nieuws leren, maar geen idee waar je moet beginnen?


MaakJeStap zit niet stil en is volop in ontwikkeling

Hoewel MaakJeStap er is om jou te helpen, kan jij ons ook een beetje helpen. Door ons te vertellen wat je goed vindt aan MaakJeStap en wat je juist nog mist.

Cookies

MaakJeStap maakt gebruik van cookies voor zover deze noodzakelijk zijn voor een goede werking van de website en om de kwaliteit of effectiviteit van de website te verbeteren.